Oplev børneforestillingen "Månen over baobabtræet" opført af Teater Lille Hest

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:40
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes på Hovedbiblioteket
Kongensgade 43,1
4800 Nykøbing F
Lokale
Aktivitetsrummet
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Børneforestilling: Månen over baobabtræet

Skøn forestilling for de 2 til 7årige opført af Teater Lille Hest

En afrikansk inspireret forestilling om hvordan en lille hjælp kan gøre en stor forskel. Om Anders, der til sin fødselsdag får en splinterny cykel og et fødselsdagskort, hvor der står ”Giv en høne til Afrika”.

Om landsbyen langt nede i Afrika, hvor Malaika hver dag må gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om at få lov til at gå i skole.

Om leopardungen der ender højt oppe i det store baobabtræ og er ved at miste sin ene tand til en ægte masai.

Om hønen der kommer til byen og lægger en masse æg. Og om månen og alle dyr, der en gang om året mødes på savannen i al fredsommelighed.

Venskab opstår

Og om hvordan Anders og Malaika bliver venner, og både cyklen, leopardungen, hønen og ikke mindst børnenes venskab er medvirkende til, at Malaika til sidst får sit største ønske opfyldt.

Tag børnene med til den poetiske fortælling Månen over baobabtræet fyldt med varm afrikansk stemning, poesi, sang, humor og masser af musik for børn og deres voksne – om venskaber og om at hjælpe mennesker.

Arrangementet skulle have fundet sted i foråret, men blev flyttet pga. nedlukningen i forhold til Corona.

Billetter

Forestillingen er for børn fra 2 og 7 år. Book dine gratis billetter fra lørdag den 29. august kl. 10.00. Alle skal have billet - også voksne. Max en voksen pr. barn.

 

 

 

Pris
0