Oplev trioen Et letsindigt ord, når de giver koncert til klubarrangemenet Dengang under besættelsen

Om dette arrangement

Tid
18:15 - 21:00
Pris
145 kr.
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Rosenvænget 17,1
4800 Nykøbing F
Lokale
Salen
Arrangører
Abonnér på kalender

Klubarrangement: Dengang under besættelsen

Lyt til skøn musik og nyd en middag fra besættelsestiden OBS ny dato pga. Corona

I år er det 80 år siden at Danmark blev besat af tyskerne og 75 år siden, Danmark blev befriet.

I den anledning spoler Biblioteksklubben tiden tilbage til 1940erne og inviterer dig, der er medlem af Biblioteksklubben på en skøn VIP aften, hvor vi byder på middag og koncert.

Under krigen blev der efter sigende spist sprængt måge i karry. Vi har dog skiftet mågen ud med kylling og byder derfor på kylling i karry med ris.

I pausen står den på kaffe og kringle.

Koncert med Et letsindigt ord

Efter maden skal vi sammen nyde en skøn og livlig koncert med trioen Et letsindigt ord, der fokuserer på musikken i Danmark under besættelsen.

Koncerten er suppleret med små fortællinger om de komponister, tekstforfattere og musikere, der skabte og fremførte musikken.

Repertoiret er primært revysange, filmmelodier og swingnumre skrevet og spillet af bl.a. Poul Henningsen (PH), Kai Norman Andersen, Gerda og Ulrik Neumann, Børge Müller, Leo Mathiesen og Svend Asmussen.

Program

  • Kl. 18.15-19.00: Fællesspisning
  • Kl. 19.00-19.45: Koncert med Et letsindigt ord
  • Kl. 19.45-20.00: Pause - kaffe og kage
  • Kl. 20.00-20.45: Koncert med Et letsindigt ord

 

Om Et letsindigt ord

Siden 2014 har Et letsindigt ord spillet for udsolgte huse og til stående bifald over hele Danmark. Gruppen har desuden medvirket i TV2’s udsendelse Aldrig mere 9. april.

Trioen består af Karoline Budtz, som er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, Jens Christian Kwella, som er lektor i rytmisk guitar og sammenspil på Det Jyske Musikkonservatorium og Kim Mikkelsen, der er uddannet kontrabassist med en lang karriere som freelancemusiker indenfor teater, shows, revy og ikke mindst inden for jazzmusikken.

Billetter

Billetter til arrangementet koster 145 kr. og er inklusive middag, en øl/vand eller et glas vin til maden, kaffe og kage samt koncert.

Du kan købe billet til arrangementet til og med torsdag den 23. april. Husk at indtaste dit medlemsnummer og rabatkoden fra nyhedsbrevet.