Vi viser dokumentaren Den sidste tid på Stubbekøbing Bibliotek
Vi viser dokumentaren Den sidste tid på Stubbekøbing Bibliotek

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Lokalitet
Stubbekøbing Bibliotek
Dosseringen 3
4850 Stubbekøbing
Pris
30 kr.
Abonnér på kalender
Bestil billet(ter)

Mandagsdokumentaren: Den sidste tid

Hver måned fra januar til og med maj viser vi dokumentarfilm mandage på Stubbekøbing Bibliotek

April måneds film: Den sidste tid

Ester og Hans elsker livet og hinanden. De har tilbragt næsten hver en vågen time sammen i 50 år og glæder sig til deres guldbryllup - også selv om de er bange for, at de aldrig kommer til at opleve det.

Ester og Hans forbereder sig nemlig på Dommedag, som de er overbevist om er nært forestående. Isen smelter på Grønland, krige raser i Mellemøsten og storme og oversvømmelser slår ind over det lille hus i Rønnebærparken.

Selv har de rygsækken pakket, så de kan overleve i de svenske skove, når Ragnarok kommer.

Men helbredet er begyndt at svigte. Esther og Hans er godt klar over, hvad der er ved at ske. Selvom deres helbred hastigt forværres - Esther lider af polio og Hans kæmper med eftervirkningerne af en hjerneblødning - finder de energien til at gøre en sidste indsats for at redde deres medmennesker, før det er for sent.

Om mandagsdokumentaren

I løbet af foråret kan du se en række udvalgte dokumentarfilm på Stubbekøbing Bibliotek. Efter filmene er der mulighed for en fælles snak om, hvad det er vi har set og hvilke tanker det giver anledning til.

Vi byder på kaffe, te og småkager.

Billetter

Medlemmer af Biblioteksklubben kan købe billet fra fredag den 14. december kl. 10.00, mens ikke-medlemmer kan købe billetter fra mandag den 17. december kl. 10.00.

Varighed: 72 minutter
Instruktør: Christoffer Dreyer