Broderist Trine Runge Jessen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Afholdes på Nørre Alslev Bibliotek
Helene Strangesvej 1
4840 Nørre Alslev
Målgruppe
Abonnér på kalender

Badass Broderi - Fuck bagsiden v/ broderist og forfatter Trine Runge Jessen

Kom til en aften med underholdning og let undervisning med snak og stil indenfor broderi

Trine Runge Jessen underholder om den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.

Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket og en bragende broderi-bølge, har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig  endnu.

Det er ikke kun snak denne aften - der skal også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting og de ting, som broderiet kan gøre for ens mentale tilstand.

Materialer

Alle får et begynderkit, der hedder ”Fuck bagsiden”. Her er der materialer og mønster at øve sig på og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe nogle af Trines andre broderikits.

Om Broderist Trine Runge Jessen 

Trine Runge Jessen har broderet siden hun var 10 år. Hun synes det giver en dejlig meditativ ro og broderer af princip kun motiver, der er sjove, mærkelige eller anderledes.

Det giver noget fabelagtigt kontrastfyldt at kombinere den traditionelle mønsterverden med noget helt skævt.

Billetter

Det koster 50 kroner at deltage inkl. lille broderikit - husk at bestille billet. Arrangementet er gratis for unge og studerende under 25 år.