Hør Maja Elverkildes ærlige foredrag om ødemarkslivet

Om dette arrangement

Lokalitet
Stubbekøbing Bibliotek
Dosseringen 3
4850 Stubbekøbing
Danmark
Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 kr.
Abonnér på kalender
Bestil billet(ter)

Drømmefælden - et skovlivsforedrag

Hvad gør man, når drømmen om det perfekte liv står i vejen for selve livet?

Forfatteren Maja Elverkilde boede alene i København med sin dreng på to år. Men så tog hun en drastisk beslutning og flyttede til Sverige. Otte timer fra København, 20 kilometer fra nærmeste by – ind i et gammelt, brændeopvarmet säterhus, uden elektricitet og med vand fra en brønd.

Historien om at flytte i skoven handler om at lære at hugge med økse, om at sne inde, putte indkøbene på slæden og blebarnet på armen. Men det er også historien om kernefamilie-drømme, der måtte dø før livet faktisk kunne leves.

Personlig og brutalt ærlig beretning

Det er en personlig fortælling; brutalt ærlig og uden glansbilledidyl, men med masser af humor, og stor kærlighed til den praktiske hverdag i skoven.

Samtidig er det et foredrag, der åbner for en bredere diskussion af hvilke drømme, der kan være en vigtig drivkraft, og hvilke drømme, der kan stå i vejen for overhovedet at gøre noget.

Et foredrag, der opfordrer tilhørerne til at reflektere over deres egne drømme, og lægger op til en større diskussion af konsekvenserne af forskellige til- og fravalg.

Allermest handler foredraget om at turde prøve, måske fejle, måske stort, men alligevel prøve igen – og igen – indtil man har skabt sig lige præcis det liv, der giver en lyst til at stå op af sengen hver morgen.

Billetter

Medlemmer af Biblioteksklubben kan købe billet til 30 kr. fra fredag den 14. december kl. 10.00, mens ikke-medlemmer kan købe billetter fra mandag den 17. december kl. 10.00.