TV-vært, foredragsholder og tidligere politiassistent Kristian Bech

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 / 50
Lokalitet
Afholdes på Hovedbiblioteket
Salen, Rosenvænget 17, 1.
4800 Nykøbing F
Lokale
Salen
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Foredrag med Kristian Bech om forsvundne danskere

Mød Kristian Bech, der fortæller om sit arbejde med dokumentar-serien ”Som sunket i jorden”.

Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?

Kristian Bech står bag populært TV-program

TV2 vært Kristian Bech står bag seersuccessen "Som sunket i jorden", der 6. januar slog alle rekorder og blev det mest sete dokumentarprogram på TV2 i 10 år. Næsten en million seere fulgte med i stuerne, da det lykkedes for Kristian Bech at opspore en dansk mand, der forlod alt og alle tilbage i 2004.

Om foredraget

I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af "Som sunket i jorden". Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture, der kan være når man begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.

Om Kristian Bech

Vi kender Kristian Bech fra bl.a. TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række tv-programmer, herunder "Som sunket i jorden", "Bech og de ekstreme aktivister", "Da far forsvandt", "Eftersøgt" og "Station 2". Senest kunne du endvidere opleve Kristian Bech på slap line som en af årets nydansere i Vild med dans.

Kristian Bech er også tidligere politiassistent og var i sine mange år i politiet alt fra gadebetjent til efterforsker, samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder.

Kristian Bech har udgivet bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”, hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde.

Ingen elevator

Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til Salen i Rosenvænget, der er beliggende på 1. sal.

Billetter

Billetter koster 60 kr. Blot 50 kr. hvis du er medlem af Biblioteksklubben.
 

Materialer

GennemseGennemse
  • Bog

På patrulje (mp3)

Af Kristian Bech (f. 1975-12-09) (2018)
"Station 2"-vært Kristian Bechs beretning om 12 år som betjent i det kriminelle hverdags-Danmark og om spri...
Læs mere