Hør Helle Sydendal fortælle om sygdommen "lavt stofskifte"

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 kr.
Lokalitet
Afholdes på Væggerløse Bibliotek
Skolebakken 14
4873 Væggerløse
Målgruppe
Abonnér på kalender

Foredrag om lavt stofskifte

Bliv klogere på lidelsen, som rammer tusindvis af kvinder og mænd.

Tusindvis af mennesker – flest kvinder, men også mange mænd –  oplever med alderen, at de tager på, at de bliver glemsomme, at de let bliver udmattede, og at de sover meget.

Ofte opfatter de det som en naturlig følge af at blive ældre, men det er bestemt ikke sikkert, at det er alderen alene, der trykker.

Sygdommen "lavt stofskifte"

500.000 mennesker går nemlig rundt med sygdommen ”lavt stofskifte” - mange uden at vide det - en tilstand, der kan give alle de førnævnte symptomer og mange flere.

Mange mennesker, der af lægerene diagnosticeres med alt fra depression til demens eller har problemer med at få børn, har i virkeligheden ”bare” lavt stofskifte – og det kan faktisk behandles.

Gode muligheder for en normal tilværelse

Med udgangspunkt i sin egen og en række andre kvinder og mænds historie fortæller Helle Sydendal i sit foredrag Lavt stofskifte i fokus - en overset og undervurderet folkesygdom? om lavt stofskifte og om mulighederne for at opnå et helt normalt liv på trods af sygdommen.

Hun fortæller om overvægt trods sult og motion – og om at smide kiloene igen. Om at miste sine intellektuelle evner – og om at genvinde dem. Om ufattelig træthed – og om at få energien igen. Om hvordan man får den rigtige diagnose – og den rigtige behandling. Lavt stofskifte er nemlig både en sygdom, der overses og i andre tilfælde underbehandles af danske læger.

Bemærk ny dato, da arrangementet skulle have fundet sted den 17. september.

Billetter

Billetter koster 40 kr. (30 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben).

Pris
40

Materialer

GennemseGennemse
Reservér
  • Bog

Få livet tilbage : en bog om lavt stofskifte

Af Helle Sydendal (2013)
Om hvordan man ved at opdage lavt stofskifte og komme i den rette behandling kan slippe for symptomer og få et normal...
Læs mere