Oplev Morten Papes forfatterforedrag på Hovedbiblioteket
Oplev Morten Papes forfatterforedrag på Hovedbiblioteket

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Salen
Rosenvænget 17,1
4800 Nykøbing F
Arrangører
Pris
60 kr.
Abonnér på kalender
Bestil billet(ter)

Forfatteraften med Morten Pape

I anledning af Verdens Bogdag får vi besøg af forfatteren bag bøgerne Planen og Guds bedste børn

Kom og markér Verdens Bogdag sammen med en af Danmarks helt store forfattere, Morten Pape, når han fortæller om sin nyeste socialrealistiske roman Guds Bedste Børn.

Romanen, der udkom i august 2018, er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverden, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede.

Paralleller til samfundet

Det er en almengyldig fortælling om venskab, skyld, forsoning og racisme i Danmark, der trækker stærke paralleller til vores samfund. En tragedie om alt for unge mennesker, der kun kender gadens og voldens sprog – men gerne vil lære et andet.

Ligesom Morten Papes prisvindende debutroman Planen udspiller fortællingen sig igen på Amagers barske gader og er ligeledes løst baseret på virkelige hændelser.

Hør om tilblivelsen af romanen

I foredraget fortæller Morten Pape – som selv boede de første 20 år af sit liv i et af Københavns mest berygtede områder; ghettoen Urbanplanen – om arbejdet med romanens tilblivelse, fra research til inspiration og tanker omkring romanens indhold, og lader tilhørerne komme med ind i sit forfatterunivers.

Billetter

Medlemmer af Biblioteksklubben kan købe billet til 50 kr. fra fredag den 14. december kl. 10.00, mens ikke-medlemmer kan købe billetter fra mandag den 17. december kl. 10.00.

Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til salen, der er beliggende på 1. sal.