Portræt af Jesper Wung-Sung

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
50 / 40
Lokalitet
Afholdes på Stubbekøbing Bibliotek
Dosseringen 3
4850 Stubbekøbing
Målgruppe
Abonnér på kalender

Forfatteraften med Jesper Wung-Sung - ekstra foredrag

Kom med til en fantastisk aften med den prisvindende forfatter

Jesper Wung-Sung fortæller om sin roman Kvinde set fra ryggen, der handler om Vilhelm Hammershøis kone, den unge Ida Ilsted fra Stubbekøbing. Hun bliver den store malers livsledsagerske og foretrukne model.

I dag sælges malerierne af den ofte rygvendte kvinde for tocifrede millionbeløb, men hvem var hun?

I sit foredrag fortæller Wung-Sung om research, kunst, følelser og om hvordan Kvinde set fra ryggen er forbundet med romanen En anden gren, om Jesper Wung-Sungs egne oldeforældre, San og Ingeborg Wung-Sung.

Om forfatteren

Jesper Wung-Sung (f. 1971) har skrevet en lang række bøger for voksne, børn og unge. Han har blandt andet modtaget Bogforums Debutantpris, Det Danske Akademis Silas-prisen og De Gyldne Laurbær.

Flere af hans værker er filmatiseret og dramatiseret, og hans forfatterskab er oversat til mere end ti sprog.

Et spændende samarbejde om historierne bag

Arrangementet er en del af projektet Historierne bag bogen, som er et samarbejde mellem Stubbekøbing Bibliotek og Lokalhistorisk Arkiv og Forening i Stubbekøbing, hvor vi sammen ønsker at invitere danske forfattere til at fortælle om deres arbejde med romaner, arkiver og kilder og om, hvor det hele kommer fra inden det bliver en roman.

Billetter

Billetter koster 50 kr. Kun 40 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben.

Billetsalget åbner mandag den 11. oktober kl. 12.00. Førsalget er forbeholdt deltagere, der allerede var på venteliste til kl. 19.00.