Oplev den spændende forfatter Pablo Llambías på Stubbekøbing Bibliotek
Foto: Kirsten Bille
Stubbekøbing Bibliotek får besøg af forfatteren bag bogen Zombierådhus

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 Kr
Lokalitet
Stubbekøbing Bibliotek
Dosseringen 3
4850 Stubbekøbing
Målgruppe
Abonnér på kalender

Forfatteraften med Pablo Llambías

Hør den spændende forfatter, der konstant fornyer sit forfatterskab

Hvad er det for et Danmark, der viser sig, når en dansk forfatter skriver sig igennem samtlige fungerende rådhuse i landet?

Hvorfor hedder en sådan bog Zombierådhus? Hvem er forfatteren Pablo Llambías egentlig?

Anderledes beretning om velfærdssamfundet

Den anmelderroste prosa-suite Zombierådhus er en beretning om det danske velfærdssamfund, fortalt som en spøgelseshistorie på randen af apokalypsen.

Det er korte tekster, én for hvert rådhus. Tilsammen danner de et billede af Danmark på den anden side af kommunalreformen. Eller gør de?

Et spøgelsesagtigt præg

Det er både morsomt og tankevækkende. De faktuelle beskrivelser af de danske byers rådhuse sættes med andre ord sammen med finurlige og legende scenerier og parodier, og midt i sine digressioner og humoristiske indslag er bogen også hele tiden præget af noget spøgelsesagtigt og en balancegang på afgrundens rand.

I en anmeldelse blev bogen kaldt: fantasiens triumf over velfærdsstatens fortvivlende almindelighed.

En af Danmarks litterære kamæleoner

Vi har inviteret forfatteren Pablo Llambías til at fortælle om sin roman og sit virke som forfatter. Og det er en af dansk litteraturs kamæleoner vi får besøg af. Hans forfatterskab er på den ene side konceptuelt og eksperimenterende og på den anden side drevet af en helt særlig lyst til at gå i dialog med den verden vi lever i.

Ny genre for hver udgivelse

Man kan også sige at Llambías er en konstant fornyer af sit eget forfatterskab. For hver udgivelse føjer han en ny genre, stil eller tema til det samlede værk, der både rummer noveller, sci-fi, kærlighedsromaner, digte, en bog om skrivning for begyndere og litterære remakes.

Vi afslutter aftenen med spørgerunde og fælles snak om litteraturen i Danmark og Danmark i litteraturen.

Billetter

Billetterne koster 30 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben, som desunden har adgang til billetsalget fredag den 13. december kl. 10.00, mens ikke-medlemmer kan købe billet fra mandag den 16. december kl. 10.00.

 

Materialer

Pablo Llambías: Zombierådhus : roman
Reservér
  • Bog

Zombierådhus : roman

Af Pablo Llambías (2019)
Læs mere