Ord på biblioteket med Lene og Carsten
Ord på biblioteket med Lene og Carsten

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Glassalen
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F
Arrangører
Abonnér på kalender

Ord på biblioteket - Lene & Carsten

I forårssæsonen kan du møde lokale kunstnere på Hovedbiblioteket

Mød de lokale forfattere Lene Elise Andersen og Carsten Aner.

Om Lene Elise Andersen

Lene Elise Andersen er uddannet lærer, skolebibliotekar og certificeret coach.

I september 2017 udgav hun Blomster til Mor - en fortælling om sorg og livsduelighed hos en lille dreng, hvis mor er ramt af en uhelbredelig sygdom. Bogen har Lenes egne akvareltegninger.

I oktober 2017 udkom to historier om figuren Holdetrolden på frilæsningsportalen www.elixum.dk. Hun skriver på flere letlæste historier til Elixum og forfatter også rim, fabler og kortprosa for børn.

På hendes hjemmeside findes desuden links til en række noveller for voksne. Det drejer sig, foruden noveller med et romantisk islæt, også om en serie af noveller med bibliotekar og amatørdetektiv Vibeke Kramer, som opklarer mysterier på biblioteket og i gaderne i en typisk dansk provinsby.

Om Carsten Aner

Carsten Aner, der bor i Nykøbing F, nyder pensionistlivets glæder og underviser flygtninge og indvandrere i dansk, dansk kultur og samfundsorientering.

Carsten fortæller: Jeg har altid holdt meget af at skrive og mine oplevelser i Afrika og i Irak har inspireret mig til flere fortællinger – bl.a. et bidrag til antologien Sommer i Byen - og en enkelt bogudgivelse Den gode vilje. Derudover har jeg genfortalt et par af mine oplevelser i radio og tv, ligesom de har været offentliggjort i lokale dag- og månedsblade.

For tiden skriver han på en novellesamling, hvor novellerne hovedsageligt er inspireret af hans liv og arbejde med mennesker med anden kulturel baggrund.

Mød op og bliv beriget med ord til eftertanke, latter og forundring, når de to forfattere fortæller og læser op.

Det er gratis og du behøver ikke tilmelde dig.

Om Ord på biblioteket

Guldborgsund-bibliotekernes arrangementsrække Ord på biblioteket er arrangeret i samarbejde med Forfatterforeningen StORDstrømmen og støttet af Statens Kunstfond.