Nyd klassisk musik sammen med andre på biblioteket i lytteklubben DR Klub Klassisk
Den klassiske lytteklub markere 250 året for Beethoven med fokus på hans 6. symfoni i F-dur (opus 68) Pastoralesymfonien

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes på Hovedbiblioteket
Kongensgade 43,1
4800 Nykøbing F
Lokale
Aktivitetsrummet
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

DR Klub Klassisk sætter fokus på Beethovens opus 68

I efterårets første lytteklub kan du blive klogere på Ludwig van Beethovens 6. symfoni i F-dur (opus 68) - "Pastoralesymfonien"

Ludwig van Beethoven tog ofte væk fra storbyen Wien for at få fred. Ikke kun for at nyde naturens skønhed, men for at opleve en verden i balance – og sig selv i balance med verden.

Beethovens 6. symfoni i F-dur (opus 68) beskriver naturen og livet på landet og symfoniens naturscener fortæller om en universel fred. Det gør symfonien - også kendt som Pastoralesymfonien - til hans smukkeste og mest harmoniske.

Beethoven 250 år

I anledning af 250 året for Beethovens fødsel, er DR naturligvis også med til at markere fejringen. P2 går tæt på kunstneren og mennesket Beethoven og hans samtid, og sender en lang række koncerter fra både Danmark og udlandet.

P2’s Beethoven-hyldest kulminerer i første uge af oktober, hvor Beethoven's Pastoralesymfonien en del af DR Torsdagskoncert den 8. oktober.

Om DR Klub Klassisk

Holder du af klassisk musik, kan du igen i år dyrke den i fællesskab  med andre i Guldborgsund-bibliotekernes Lytteklub.

Du behøver ikke have speciel viden om klassisk musik, bare du har lyst til at lytte sammen med andre og snakke om musikken under hyggelige og afslappede former.

Det er vores bibliotekarer Ingrid og Annemette der introducerer musikken.

Lytteklubben er et samarbejde med Danmarks Radio og bibliotekernes musiktjeneste BibZoom.dk.

Billetter

Det er gratis at deltage i arrangementet og grundet Corona skal alle have billet.