Halfdanskerne
Forsiden af Svantes Viser

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Afholdes på Væggerløse Bibliotek
Skolebakken 14
4873 Væggerløse
Målgruppe
Abonnér på kalender

Halfdanskerne spiller Svantes Viser - en hyldestkoncert

Halfdanskernes hyldestkoncert markerer 50 året for Svantes Viser

Halfdanskerne og biblioteket inviterer til markeringen af 50 året for Svantes Viser med denne herlige hyldestkoncert.

I 1973 indspillede Benny Andersen og Povl Dissing det legendariske album Svantes viser, baseret på bogen af samme navn. Det fejrer Halfdanskerne ved at tage landet rundt i hele jubilæumsåret med deres egen live-version af dansk visemusiks vigtigste udgivelse.

Om Halfdanskerne

Mads Westfall (guitar og sang), Lars Grand (harmonika og sang) og Rasmus Vennevold (kontrabas) har siden 2008 optrådt med gennemarbejdede, spektakulære og energiske fortolkninger af danske digteres sange, og udgivet fem albums. Populariteten nåede nye højder i 2015 med deres 100 års hyldestshow til Halfdan Rasmussen, og siden har der været fulde huse og stående ovationer ved deres mange koncerter.

Halfdanskerne består af tre karismatiske og meget forskellige karakterer, som tilsammen udgør en yderst underholdende enhed. Trioen er med deres nærvær, musikalitet og humor de helt rigtige til at markere 50-året for Svantes viser. De tager udgangspunkt i det originale værk, og formidler samtlige sange med dyb respekt og masser af fornyelse. Trioen har tidligere gæstet Hovedbiblioteket, hvor de af flere omgange trak fulde huse.

Så kom med til en uforglemmelig koncert-oplevelse.

Billetter

Billetter koster 50 kr. og er inkluderet kaffe og kage i pausen.

Tags