Bliv nøglebruger i FabLab og få adgang til lab'et i bibliotekets ubetjente åbningstid

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes på Hovedbiblioteket
Kongensgade 43,1
4800 Nykøbing F
Lokale
FabLab
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Bliv nøglebruger i FabLab - oktober

Få adgang til FabLab i den betjente åbningstid

Er du vild med teknologier og arbejder du fx på projekter i din fritid, som du gerne vil lave fysiske prototyper af? Eller har du bare mange ideer, du gerne vil føre ud i livet?

Adgang i betjent tid

Som nøglebruger i FabLab Guldborgsund kan du få adgang til FabLab i Hovedbibliotekets betjente åbningstid. Samtidig får du et udvidet kendskab til alle maskinerne i FabLab lige fra storformatsprinteren til laserskæreren og 3D printerne. 

Hvordan bliver jeg nøglebruger?

I FabLab har vi sammensat et undervisningsforløb, som består af en teoretisk del og en praktisk del. Forløbet starter med en rundvisning i lokalerne, hvor du får en grundig præsentation af maskinerne. 

Teoriprøve efter rundvisningen

Efter rundvisningen vil der være en teoriprøve, som er en multiple-choice test på 10 spørgsmål med 4 svarmuligheder til hver. Det kræver som minimum 8 ud af 10 rigtige for at bestå.

Fabriker dit eget navneskilt

Består du teoriprøven følger den praktiske prøve som ganske enkelt består i at fabrikere et navneskilt til dig selv – uden hjælp fra andre. Du bestemmer helt selv, hvordan skiltet skal se ud og hvilken eller hvilke maskiner, du vil bruge til det.

Praktisk prøve under prøveperiode

Grundet Corona har vi valgt at ændre forløbet en smule. Når du har bestået teoriprøven, får du udleveret din nøglebrik og skal underskrive en nøglebrugerkontrakt.

Fra underskrivelsen af kontrakten har du derefter en prøveperiode på en måned til at bestå den praktiske del af prøven. Det for at undgå, at for mange stimler sammen om maskinerne til undervisningsforløbet, men så du i stedet kan benytte FabLab en dag, hvor der ikke er så mange i lab’et.

Vigtigt at overholde deadline

Består du ikke den praktiske prøve inden for deadline, mister du din nøglebrik og skal starte forfra på forløbet med både den teoretiske og den praktiske del.

Billetter

Det er gratis at deltage i nøglebrugerkurset, og grundet Corona skal du booke billet.