Dreng der gamer
Ikoner for discipliner o Digital Femkamp

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online
Lokale
Online
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Gaming: Digital femkamp - så skal der dystes!

Dyst online sammen med dit hold i fem forskellige pc-spil - hjemme fra din gamingstol

Er du mellem 10 og 14 år og vild med at game? Så er Digital Femkamp helt sikkert noget for dig!

Dyst hjemmefra

I november og december kan du sammen med dine venner dyste mod andre gamere tilknyttet forskellige biblioteker rundt omkring i landet.

I dyster i hold a fem personer og det hele foregår online, så du kan sidde hjemme på værelset og spille sammen med dit hold, der ligesom dine modstandere også sidder hjemme i hver deres gamerstol.

Deltager du selv, finder vi plads på et af holdene til dig.

Vi spiller:

  • Mandag den 8. november
  • Onsdag den 10. november
  • Fredag den 12. november
  • Tirsdag den 23. november
  • Tirsdag den 7. december

Alle dage kl. 16.00-18.00.

Tilmeldingen gælder alle spilledage, og har du mod forventning ikke mulighed for at deltage alle gange, spiller dit hold uden dig.

Femkamp = fem discipliner

Turneringen kører over fem gange, hvor I hver gang dyster i en ny disciplin; disciplinerne retro, skydning, racing, online brætspil og dans/musik. Hvilke spil I bliver udsat for, er en hemmelighed og bliver først afsløret senere.

Hvad kræver det?

Det eneste det kræver, for at deltage i femkampen er, at I har en pc til rådighed derhjemme. Det behøver ikke at være en gamer-pc. Selve spillene, der skal dystes i, stiller bibliotekerne til rådighed via et program, som deltagerne tilgår online hjemmefra.

Tilmelding til Digital Femkamp

Ved tilmelding til turneringen Digital Femkamp sender du en mail til bibbb@guldborgsund.dk att. Daniel Martin Jacobsen senest fredag den 29. oktober.

Husk at aflevere en samtykkeerklæring

Da deltagerne er under 18 år, skal der udfyldes en samtykkeerklæring - den finder du som vedhæftede fil nedenfor. Samtykkeerklæringen skal afleveres på et af vores biblioteker inden turneringen starter.

Digital Femkamp er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.