Dreng der gamer
Ikoner for discipliner o Digital Femkamp

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes på Hovedbiblioteket (og online)
Aktivitetsrummet, Kongensgade 43,1
4800 Nykøbing F
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Infomøde: Hør om onlineturneringen Digital Femkamp

Hør mere om, hvad Digital Femkamp for de 10-14årige går ud på

Har du en gamer derhjemme? Og skal han eller hun og vennerne være med til at dyste som et hold hjemmefra mod andre børn og unge tilknyttet andre biblioteker? Og vil du og dit barn bare gerne høre lidt mere om, hvad det hele går ud på?

Deltag i mødet hjemmefra eller på biblioteket

Så deltag i et af vores to infomøder. I vælger selv, om I vil møde fysisk op til mødet, eller om I vil deltage hjemmefra via Teams.

På mødet får I mere information omkring turneringen, hvor der dystes i fem forskellige discipliner fordelt på fem forskellige dage.

Læs mere om selve femkampen her

Egen pc

For at deltage i femkampen kræver det blot, at I har en pc til rådighed derhjemme. Det behøver ikke at være en gamer-pc. Selve spillene, der skal dystes i, stiller bibliotekerne til rådighed via et program, som deltagerne tilgår online hjemmefra.

Hold af fem deltagere

Hvert hold skal stille med fem deltagere. Det må gerne være venner, men deltager man selv, finder vi plads på et af holdene - den tager vi på mødet.

Tilmelding til infomødet

Har du og dit barn lyst til at høre mere, kan I tilmelde jer infomødet ved at sende en mail til bibbb@guldborgsund.dk att. Daniel Martin Jacobsen senest dagen før.

Skriv meget gerne i mailen, om I kommer på biblioteket eller hellere vil deltage hjemmefra - i så fald sender Daniel en mail retur med et link til Teams.

OBS. Infomødet afholdes af to omgange og indholdet vil være identisk.

Tilmelding til Digital Femkamp

Ved tilmelding til turneringen Digital Femkamp sender du ligeledes en mail til bibbb@guldborgsund.dk att. Daniel Martin Jacobsen senest fredag den 29. oktober.

Husk at aflevere en samtykkeerklæring

Da deltagerne er under 18 år, skal der udfyldes en samtykkeerklæring - den finder du som vedhæftede fil nedenfor. Samtykkeerklæringen skal afleveres på et af vores biblioteker inden turneringen starter.