Kvinde på skærm med rockguitar i baggrunden

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes online
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Online Rocklytteklub om elektronica - del II

Steen og Susanne er klar med en toer omkring elektronisk musik

I marts afholdt Steen og Susanne Rocklytteklub om electronica. Nu kommer opfølgningen, som du selvfølgelig også godt kan deltage i, selvom du ikke så med første gang.

Techno fra 90'erne og 00'erne

Denne gang skal vi lytte og diskutere minimalistisk technomusik fra stilartens måske spæde start i 90'erne og frem til 00'erne fra England,USA og Tyskland.

Her spiller Steen og Susanne musik fra blandt andet pladelabels som Underground Resistance, Plus 8, Kompakt. Musikken er utrolig stilmæssig ens, stadig med en masse loops, synthesizer, sequencer.

Undervejs vil Steen forklare lidt om de forskellige musiknumre, og om de kunstnere der er på programmet som fx Richie Hawtin, Drexciya, LFO og Slam.

Om Rocklytteklubben

Holder du af at lytte til god musik, og vil du også gerne høre lidt om historien bag? Så deltag i Rocklytteklubben, hvor du kan læne dig tilbage og lytte til vores snak, cd’er og musikvideoer – du er også meget velkommen til at bidrage med din egen viden.

Vi hører noget af den lidt mindre kendte musik, måske krydret med det helt uundværlige.

Billetter

Det er gratis at deltage og du booker billet som sædvanligt -  dog senest fredag den 21. maj kl. 12.00. Det er vigtigt at du indtaster en mailadresse, vi kan komme i kontakt med dig via.

Mail med praktisk information

På dagen for arrangementet modtager du en mail omkring alt det praktiske og en indkaldelse til arrangementet som foregår via Microsoft Teams. Det er muligt at tilgå teams fra både PC, iPad og telefon.

For at få den bedst mulige lyd, anbefaler Susanne, at du bruger hovedtelefoner eller earplugs.