Søren W. Rasmussen udstiller træarbejder
Søren W. Rasmussen udstiller træarbejder

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Nysted Bibliotek
Adelgade 11
4880 Nysted
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Søren W. Rasmussen udstiller træarbejder

Interessen for trædrejning blev vakt igen, da Valby blev skiftet ud med Lolland

Søren fortæller:

Jeg er for mange år siden uddannet som genetiker på Københavns Universitet. De følgende år har jeg været beskæftiget med videnskabelig forskning først på Carlsberg Laboratorium og senest i medicinalfirmaet H. Lundbeck. Det er vel nogenlunde så langt, man kan komme fra trædrejning.

Jeg har imidlertid altid holdt af at arbejde med mine hænder ved siden af mit videnskabelige arbejde, så springet fra genetiker til trædrejer er ikke helt så stort, som man umiddelbart skulle tro.

Interessen var der stadig

Efter vores immigration fra Valby til Krattet på Lolland besluttede jeg for 3 år siden at anskaffe mig en lille trædrejebænk for at undersøge, om min ungdoms interesse for trædrejning stadig var i live. Det viste sig hurtigt, at interessen i allerhøjeste grad var levende.

Vores hus i Krattet er omgivet af skov på alle sider, der ligger tømmerstabler langs skovvejene, og der går næppe en dag, hvor man ikke hører en motorsav et eller andet sted i det fjerne. Så alt var sådan set lagt smukt tilrette for en kommende trædrejer.

Du kan opleve udstillingen i bibliotekets betjente åbningstid.