Engel lavet ud af sten
Kreative Frølen Tandrup alias Stella
Kreative Frøken Tandrup
Pileflettet kurv
Marianne Larsen

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Afholdes på Nysted Bibliotek
Adelgade 11
4880 Nysted
Arrangører
Målgruppe
Abonnér på kalender

Udstilling af Kreative Frøken Tandrup og Marianne Larsen

Kom og oplev lokal kunst på Nysted Bibliotek af naturens materialer

I juni måned kan du se den flotte udstilling af Kreative Frøken Tandrup og Marianne Larsen af naturens materialer.

Om Kreative Frøken Tandrup

Kvinden bag Kreative Frøken Tandrup hedder Stella og er 51 år. Hun nyder at opholde sig i den smukke natur, hvor der er et væld af små finurligheder og skønheder at fordybe sig i. 

Som barn var hun udstyret med en god fantasi og havde mange kreative stunder med sin familie. Kreativiteten har fulgt hende siden, og der er gået mange timer med især at kigge på drivtømmer, sten, tang, mos, træ og planter. Det er med tiden blevet til en del naturpynt, som gradvist har formet sig til både at være rustikt, men også fint og blødt. 

Udtrykkene du ser på hendes relieffer og billeder indeholder både kærlighed og nærvær, men også en masse andre blandede motiver. 

Engle kan nydes hele året og ikke kun til jul. De kan pynte i hjemmet, i haven eller på gravstedet. Der er et hav af muligheder. 

Da hun selv er udfordret af MCS / Duft & kemikalieoverfølsomhed, er alle produkterne limet og lavet af så skånsomme produkter som overhovedet muligt. Dette til glæde for både naturen og os som mennesker. Alle hendes kreative stunder er der lagt sjæl og hjerte i. 

Du kan se mere på Kreativefroekentandrup.dk, og du kan også møde Stella på Marielyst Kunsthåndværkermarkedet i juli og august. 

Om Marianne Larsen - Grynsevejens Pileflet 

Marianne Larsen er 71 år, elsker naturen og ser og mærker alt det positive den giver os. Hun har altid været kreativ med naturens materialer, igennem hele sit liv som spejder. 

For 15 år siden deltog hun på et pilefletkursus og blev helt fascineret af de mange muligheder, som hun ser i brugen af pilene. Derfor dyrker hun også selv sine pil. 

Marianne laver flotte værker ud af pil, bl.a. kurve og bakker.

Oplev udstillingen i den betjente åbningstid

Du kan se udstillingen fra den 01.06.2022 - 30.06.2022 i bibliotekets betjente åbningstid