Lesley Mackenzie udstiller malerier
Lesley Mackenzie udstiller malerier

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Lokalitet
Nysted Bibliotek
Adelgade 11
4880 Nysted
Arrangører
Abonnér på kalender

Udstilling af Lesley Mackenzie

Den engelske kunstner er pt. inspireret af Nysted omegn

Selv om Lesley Mackenzie er englænder og bor i Brighton ved Den Engelske Kanal, har hun igennem mange år haft nær tilknytning til Danmark – både personligt og arbejdsmæssigt.

Under sine hyppige ophold her i landet, som hun betragter som sit andet fædreland, er hun ofte blevet inspireret til sine billeder.

De synsindtryk, der har afsat sig på nethinden under ture i Vestskoven uden for København, er der kommet en hel serie af fascinerende træ-studier ud af.

Inspireret af Nysted

Inden for det sidste år er det Nysted og det omkringliggende landskab med havet, skibene og de åbne vidder, der været hendes primære inspirationskilde.

Om Lesley Mackenzie

Lesley blev fra 1975 til 1980 uddannet på Epson Art School syd for London hos den legendariske tegner Frank Hampson og har siden arbejdet for bogforlag, ugeblade og magasiner i Storbritannien og Skandinavien.

Sideløbende med sine malerier har Lesley Mackenzie igennem de sidste 20 år arbejdet for Ugebladet Hjemmet, hvor hun har illustreret alt fra historiske romaner og kriminoveller til den ugentlige side om De kære dyr.

Og så har hun den sjældne ære, at et af hendes malerier er blevet solgt til et medlem af den kongelige familie på Buckingham Palace.

Du kan opleve hendes danske malerier i den betjente åbningstid.

 

Tags