Portræt af Nick Nagel

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Stubbekøbing Bibliotek
Dosseringen 3
4850 Stubbekøbing
Målgruppe
Abonnér på kalender

Udstilling om maskulinitet og omsorg

Oplev Nick Nagels kunstinstallation "Omsorg", der tager udgangspunkt i kunstnerens egen opvækst

Maskulinitet er omdrejningspunktet i kunstudstillingen Omsorg, som tager udgangspunkt i mangel på nærhed og intimitet fra faderlige figurer.

I troen på maskuline energier som eneste drivkraft i livet, mister man evnen til at interagere omsorgsfuldt og kærligt overfor dem, man elsker.

Nærhed og initimitet

Der er negative konsekvenser i feminint afvigende adfærd, som går langt op gennem generationerne. Nærhed og intimitet er vigtigt for os alle. Ikke kun i vores private liv, men også igennem hvordan vi interagerer med hinanden i samfundet.

Født og opvokset i Hesnæs

En bog med sider lavet af glas, hvorpå der er indgraveret tekst og motiv, er centrum i kunstinstallationen lavet af Nick Nagel (f. 1986), der er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi, og som er født og opvokset på Falster i Hesnæs.

I installationen optræder der forskellige objekter, hvor strå fra Hesnæs' eng er en fremtrædende del af det visuelle udtryk og miljø omkring bogen.

Udgangspunkt i egen opvækst

Udstillingen tager udgangspunkt i kunstnerens egen opvækst, hvor der igennem den ønskes en bredere samfundsmæssig diskussion omkring omsorgssvigt.    

Du kan opleve udstillingen i bibliotekets betjente åbningstid.