Læs aviser og tidskrifter online

Du kan læse aviser og tidskrifter fra hele verden online med PressReader

Gennem biblioteket har du adgang til PressReader hjemmefra eller fra biblioteks pc'ere. PressReader giver online adgang til over 7000 aviser og andre tidskrifter fra 100 forskellige lande på 60 sprog.  Disse er tilgængelige i PressReader samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet - og længe før den trykte avis lander i København. Du kan desuden finde aviserne i PressReader's arkiv i op til tre måneder efter, at de er udkommet.

Dagbladet Børsen er det eneste danske dagblad, du har adgang til, hvis du befinder dig i Danmark. Men er du udlandet har du adgang til de fleste danske aviser. 

Format
Aviser og tidskrifter vises som pdf-fil. Det er muligt at lave fritekstsøgning i enkelte aviser samt hele PressReader. Med ”Smart navigation” kan udvalgte aviser oversættes og printes i en mere brugervenlig udgave. Smart navigation giver desuden mulighed for oplæsning at tekst, RSS og blogging.

Sådan gør du:

  • Skriv fx Washington Post i søgefeltet og  klik på knappen søg
  • Afgræns på materialetype til Tidsskrift (net)  - du finder materialetype til venstre i skærmbilledet
  • Klik på knappen "Læs online"
  • Log ind med cpr- eller lånerkortnummer og pinkode
  • Værs'go: Læs dagens udgave (andre datoer vælges via kalenderen til venstre)

PressReader App
PressReader er også til gængelig via en app. Appen har en god grænseflade med mulighed for downloade hele aviser og magasiner til din tablet/smartphone.

Hent vejledningen til download af aviser og magasiner hjemmefra i appen PressReader

Hent PressReader i Google Play
Hent PressReader i App Store (iPhone/iPad)