Min konto

Når du bliver oprettet som bruger på Guldborgsund-bibliotekerne, får du din egen konto, "Min konto", på hjemmesiden

I "Min konto" kan du ændre dit mobilnummer, pinkode, vælge fast afhentningssted, tilmelde dig sms eller e-mail fra biblioteket.

Sådan finder du din konto på bibliotekets hjemmeside:

Klik på Login (øverste højre hjørne)

Login

Indtast dit cpr-nummer og pinkode i felterne og klik på Login

Du har får nu vist menupunktet "Min Konto" (øverst til højre). Klik på "Min konto"

Menupunkt "Min konto"

Du nu adgang til din brugerprofil, lånerstatus (lån, reserveringer og mellemværende) og din huskeliste.

Muligheder under "Min konto"

Københavns Biblioteker har lavet en kort intro til "Min konto" - bemærk visse menupunkter/funktioner er dog lidt anderledes på Københavns Biblioteker.