#Fredagsanbefaling af Kirsten

15.04.21
Til #fredagsanbefalingen denne uge anbefaler Kirsten, værket ”Temeraire” af Naomi Novik

⭐ Hvis du, lige som jeg, kan li’ både fantasy og historiske romaner, er Naomi Noviks bog Tameraire lige noget for dig. Naomi Noviks ungdoms fantasy foregår i 1800talles England, hvor kaptajnen Will Laurence, gennem et uventet nyt venskab med et ganske særligt væsen, får vendt op og ned på hans ellers velordnede liv til søs.

⭐ Da Laurence og hans mænd kaprer en fransk fregat med en meget dyrebar last, et uudklækket drageæg, bliver det starten til en medrivende og hjertevarm historie, om venskabet mellem Laurence og dragen Temeraire. Deres rejse fører dem fra livet på havet til det Britiske luftvåben.

⭐ Naomi Novik har præsteret at blande det historiske fra Napoleonkrigen (1804-15) sammen med et luftkorps af drager og deres artillerister. Denne sammenblanding af den historiske periode og fantasy, er mundet ud i en underholdende og levende fantasyroman fyldt med humor, hvor begge hovedpersoner oplever og ser verden med nye øjne.

⭐Denne fantasy anbefales til unge fra 13 år og op. Desværre er det kun første bind der er blevet oversat til dansk, men hvis du får lyst og mod på at læse de næste otte bøger i serien på amerikansk, er det hele læseoplevelsen vær.

 

Rigtig god læselyst

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Temeraire

Af Naomi Novik (2016)
Fantasy. Flådekaptajn Will Laurence får ansvaret for dragen Temeraire og må nu finde sig til rette i luftvåbnet. For ...
Læs mere