Læsekampagnen Sommerbogen er for børn og unge mellem 7 og 14 år
Læsekampagnen Sommerbogen er for børn og unge mellem 7 og 14 år
Sommerbogen

Så skal der læses!

07.06.19
Læs, anmeld og vind (måske) de fedeste præmier!

Solen skinner, græsset kilder på fødderne og et par fugle kvidrer i nærheden. Ah, der er intet som en dejlig sommerdag – mulighederne er uendelige for, hvad sådan en dag kan bruges til.

En tur til stranden, en fodboldkamp med far eller en shoppetur i byen med familien. Eller – måske en hyggestund med en god bog? Heldigvis er det oplagt at fordybe sig i en god bog i al slags vejr, og netop i sommerferien er der flere gode grunde til at gøre det.

Læser dit barn mindst tre bøger og anmelder dem på Biblo.dk, er han eller hun nemlig med i konkurrencen om de fedeste præmier.

Vind en overnatning i Knuthenborg Safaripark

Igen i år er vi med i den landsdækkende læsekampagne Sommerbogen, og denne gang sætter biblioteket en enestående tur med overnatning i Knuthenborg Safaripark for seks personer til en værdi af 3000 kr. på højkant.

Derudover er der mulighed for at tømme en boghandel på fem minutter i den landsdækkende konkurrence.

Sådan deltager man

For at deltage i Sommerbogen skal der blot læses og anmeldes minimum tre bøger. Anmeldelserne kan både være skriftlige eller en video. 

  • Klik jer ind på Biblo.dk
  • Log ind og find den bog, der skal anmeldes. (Kan I ikke finde bogen, så kontakt Biblo.dk).
  • Upload anmeldelsen.

 

Når der er anmeldt minimum tre bøger, er man automatisk med i Biblos konkurrence om at tømme en boghandel.

Vil I også være med i konkurrencen om et superfedt ophold for seks personer med overnatning i Knuthenborg Safariparks spritnye Knuthenborg Camp, så printer man blot beviset fra Biblo.dk ud og afleverer det på et af vores biblioteker i Nykøbing, Nysted, Nørre Alslev, Sakskøbing, Stubbekøbing eller Væggerløse.

Alle deltagere får desuden en boggave af biblioteket, når de afleverer beviset.

Om Sommerbogen

Sommerbogen er børnebibliotekernes læsekampagne for børn og unge i alderen 7 til 14 år og Danmarks største læsekampagne. Kampagnen kører fra fredag den 14. juni til lørdag 24. august. Så frem med bøgerne og sæt i gang!