Nyt program for efteråret 2017

Endnu en sæson fyldt med arrangementer

11.08.17
Hent det nye program for efteråret på biblioteket eller her

Det nye arrangementsprogram for efteråret er udkommet, og det er igen spækket med spændende, aktuelle, medrivende, morsomme, tankevækkende, alvorlige, underholdende, dybdegående og lærerige aktiviteter for alle aldersgrupper.  Her er både foredrag, koncerter, film, rollespil, workshops, forfatterbesøg, teaterforestillinger, debatklubber, lytteklubber, romanklubber, litteraturtimer, udstillinger og temaaftner på programmet. 

Arrangementer til alle
Lena Nilsson, der er tovholder på arrangementsprogrammet, er da også ret tilfreds med efterårets program:
”Jeg synes, vi igen i år er kommet godt omkring med hensyn til indholdet. Vi forsøger gerne at berøre forskellige emner, så der er noget for alle. Som bibliotek vil vi gerne både sætte fokus på aktuelle emner, som rør sig her og nu, men selvfølgelig også gå i dybden med fortiden og nichetemaer og på den måde udvide folks horisont”, fortæller Lena og fortsætter:

Insekter og Danmarkshistorie
”I efteråret har vi fx insekter på middagsbordet som tema, hvor vi har et foredrag med smagsprøver for børn og voksne fulgt op af en filmaften, hvor vi viser dokumentaren ”Bugs”, om insekter som fremtidens gourmetoplevelse. Er man mere til Danmarkshistorien, som jo fylder meget i mediebilledet for tiden, byder vi på det anmelderroste foredrag ”Lilys Danmarkshistorie” af journalist og forfatter Pia Fris Laneth. Vi har selvfølgelig også alle vores faste arrangementer som vores lytte- og debatklubber, hvoraf de fleste er gratis at deltage i,” siger Lena og minder om, at børneprogrammet også er spækket med gratis oplevelser til børn og unge i alle aldre. 

Masser af aktiviteter for børn og unge
Blandt andet kan børnene glæde sig til besøg af YouTuberen Astrid Olsen, masser af søde teaterforestillinger samt lærerige og sjove rollespil, som er støttet af Bobleriet. 

Af større navne til det mere voksne publikum kan vi da nævne forfatter Merete Pryds Helle, der i år vandt De Gyldne Laurbær for sin bog ”Folkets skønhed” og foredrag af reality stjernen Gustav Selinas. Derudover er der selvfølgelig også en masse lokale navne på programmet. 

Du kan hente et fysisk program på dit lokale bibliotek, eller se det online her. 

Program for voksne
Efterårsprogram 2017 for voksne (PDF) 
Efterårsprogram 2017 for voksne (Bladre-version -kommer snart)

Program for børn og unge
Efterårsprogram 2017 for børn (PDF)
Efterårsprogram 2017 for børn og unge (Bladre-version - kommer snart)