Se Christina Rosendahls dokumentar og mød instruktøren

Se Rosendahls dokumentar og mød instruktøren

07.11.17
Torsdag den 30. november kan du se Christina Rosendahls anmelderoste dokumentar.

Hun har fyldt i medierne de sidste par uger og endda modtaget Danners Ærespris for sit arbejde med sin nyeste film. Nu kan du se Christina Rosendahls dokumentar ”VOLD – I kærlighedens navn”., der tager dig med, hvor ingen kameraer har været før – på kvindekrisecenteret Danner.

Torsdag den 30. november kl. 19.00 viser vi dokumentaren, der havde Danmarkspremiere 1. november. Visningen byder på en ekstra gevinst: Vi har nemlig været så heldige at få sat instruktør Christina Rosendahl stævne, så hun kommer og fortæller om filmen og svarer på spørgsmål. Christina Rosendahl har rødder i Nykøbing og har selv haft vold tæt inde på livet.

Om filmen
Den anmelderroste film tager os med, hvor ingen filmhold har været før – på kvindekrisecenteret Danner i København. Her oplever vi, hvordan kvinderne bag trygge mure samler kræfter og finder styrken til at rejse sig igen. Bearbejder deres oplevelser, får opbygget deres selvtillid og får hjælp til at bryde ud af det voldelige forhold, der sendte dem på krisecenter.

Læs mere om filmen, se trailen og køb billetter