internettet

Gaming i fokus på Sikker Internet Dag

03.02.21
Lige om lidt fejres Sikker Internet Dag for 17. gang. I år har Medierådet valgt at sætte gaming på programmet, og tilmelding til et forældrewebinar er allerede åbnet.

Gaming i familien - Gratis webinar 9.februar kl. 20.00

Har du et barn, der gamer? Så inviterer Medierådet til webinaret "Gaming i familien" hvor du kan blive klogere på, hvorfor dit barn elsker at game. Du kan også få input til, hvordan I taler om gaming hjemme i jeres familie. Webinaret får besøg af spændende gæster, og Medierådets eksperter er klar til at svare på spørgsmål fra seerne.

Tilmeld dig og læs mere her

Nye udgivelser den 9.februar

Medierådet sætter fokus på gaming i anledning af Sikker Internet Dag 2021. På dagen udgiver de forskellige aktiviteter og materialer, som både kan bruges af forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge. Materialerne er udviklet af Medierådet, Red Barnet og Center for Digital Pædagogik og er blevet til med inputs og sparring fra bl.a. klubpædagoger, MOtivaTION og Ungomsringen.

Fakta

Sikker Internet Dag er dedikeret til at stille skarpt på internettet som et sikkert, kreativt og oplysende sted at være for børn og unge. Dagen markeres i dag i mere end 150 lande og er blevet fejret siden 2004

Følg med på Medierådets side her eller på Facebook, hvor de lancerer nyhedsbrev den 9. febuar.