Hvad er dit yndlingsord?
Hvad er dit yndlingsord?
Hvad er dit yndlingsord?
Hvad er dit yndlingsord?
Hvad er dit yndlingsord?
Hvad er dit yndlingsord?

Har du et yndlingsORD?

03.07.18
Vær med til at kåre danskernes yndlingsord

Hvad er dit yndlingsord? Fra mandag den 2. juli til søndag den 19. august kan du byde ind med dit yndlingsord; det ORD som betyder noget særligt for dig, det ORD som gør dig glad, eftertænksom eller på anden vis betyder noget for dig.

Der er allerede flere, der også har delt deres yndlingsord i opslaget på vores Facebookside, hvor flere af vores kollegaer i en video fortæller om deres.

Se videoen på YouTube

Bud på ord skal dog indtastes i formularen på Danmarks Bibliotekers hjemmeside for at være med i puljen.

Indsend dit yndlingsord

Hen over sommeren samles alle de indkomne bud sammen, og blandt disse udvælger en til lejligheden særligt sammensat ORDjury ni af ordene. De ni udvalgte yndlingsord præsenteres i den afsluttende finale, hvor du igen kan være med til at kåre vinderORDet, og dermed danskernes yndlingsord.

Kåring i uge 37
Den endelige kåring af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37, hvor biblioteker i hele landet sammen med Danmarks Biblioteker hele ugen sætter fokus på ORD; hvad de kan, hvad de betyder for os, hvordan de udfordrer, gør os kede af det eller glade – og meget mere.

Også her på Guldborgsund-bibliotekerne vil ord i den grad være i fokus hele uge 37:

- Vi er allerede godt i gang med at planlægge arrangementer, udstillinger og andre aktiviteter til temaugen, fortæller vores bibliotekar Ingo Planke, der er tovholder på projektet her på Guldborgsund-bibliotekerne.

-  Det er et spændende projekt og vi har masser af gode og sjove ideer til, hvordan vi sætter fokus på ord, siger han og opfordrer alle til at indsende deres yndlingsord.