Sommerbogen2018
Sommerbogen2018

Læs løs i sommerferien

11.06.18
Læs mindst tre bøger, anmeld dem og vær med i konkurrencen om super fede præmier

Igen i år er biblioteker over hele landet med i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen, som henvender sig til børn i alderen 7 til 14 år. Vi er naturligvis også med og sætter som altid lækre præmier på spil.

Vi skyder hele kampagnen i gang med et brag af en Sommerbogsfest for 4. klassetrin på kampagnens allerførste dag, fredag den 15. juni. Arrangementet byder på et spændende besøg af forfatter Nicole Boyle Rødtnes og illustrator Bodil Bang Heinemeier, der sammen har lavet serierne ”Zombiejæger” og ”De skjulte dæmoner”. Fire klasser har tilmeldt sig arrangementet, der nok skal sætte skub i læselysten.

Sommerbogen for alle mellem 7 og 14 år
Selve Sommerbogskampagnen er dog for alle i aldersgruppen og er du mellem 7 og 14 år, skal du blot læse og anmelde mindst tre bøger for at deltage i konkurrencen. Det hele foregår over Biblo.dk, men du kan naturligvis også deltage på dit yndlingsbibliotek med de samme anmeldelser.

Sådan gør du

  • Læs tre bøger
  • FInd bogen, du vil anmelde på Biblo.dk og lav en anmeldelse
  • Print dit anmelderbevis ud og aflever det på dit lokale bibliotek

Du vælger selv, hvilke bøger du vil læse, og om du vil lave boganmeldelserne på skrift eller som video. Det vigtigste er, at det er dig selv, der laver anmeldelserne.

Alle, der afleverer deres bevis på et af vores seks biblioteker, får en boggave OG er med i lodtrækningen om hovedpræmierne, som er en PlayStation 4 og gavekort til biografen.

Sommerbogen kører fra fredag den 15. juni til og med lørdag den 25. august.

Deltag på Biblo.dk
På Biblo.dk er der daglige bogpræmier på højkant og hovedpræmier i form af en iPad Mini til de fem anmeldelser, som til sidst kåres som de allerbedste af bibliotekarer og Biblos redaktion.

Om Sommerbogen
Sommerbogen handler om læselyst og om at motivere børnene til at fordybe sig i gode historier. Det handler også om at dele læseoplevelsen med andre børn og på den måde blive en del af et læsefællesskab, hvor man kan lade sig inspirere både på biblioteket og af de andre anmeldelser på Biblo.dk og få nye idéer til spændende ferielæsning.