Nu kommer Børnebiffen!

29.11.21
1. december får bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben en lillesøster med film til de små

Fra den 1. december får Guldborgsund-bibliotekernes brugere adgang til det nye Børnebiffen.dk. En streamingtjeneste, som er skræddersyet til de 3-7-årige.

Flotte og stemningsfulde billeder

Portalen Børnebiffen.dk er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film, og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Login ligesom på Filmstriben

Når du skal se film på Børnebiffen.dk, logger du ind med dit bibliotekslogin ligesom på Filmstriben. Modsat Filmstriben er der dog ingen begrænsninger på, hvor mange film du kan se. Du kan se alle dem, du vil!

Afspil via din pc, smartphone eller tablet

Du kan afspille film via din browser på de fleste computere, smartphones og tablets. Det er let af bruge tjenesten og der er et stort udvalg af film, som er nøje udvalgt af Det Danske Filminstitut ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder.

Filmene rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger, ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum.

Knapt 400 kortfilm

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 kortfilm af høj kunstnerisk kvalitet fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea. Ens for dem er, at de gerne giver det velkendte et twist og vække stof til eftertanke. Også hos resten af familien.

Børnebiffen.dk er udviklet i et samarbejde mellem Filminstituttet og DBC DIGITAL og vil løbende få tilført nye kortfilm.

Besøg Børnebiffen.dk