Mandag den 10. august åbner vi igen op for åbent bibliotek i hverdagene

Snart kan du igen benytte dig af åbent bibliotek

06.08.20
Vi åbner op for åbent bibliotek mandag til fredag fra på mandag den 10. august

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at du fra på mandag den 10. august igen kan benytte dig af åbent bibliotek på alle vores biblioteker fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 7.00 til 22.00.

Selvbetjening mandag til fredag

Vi har valgt at åbne op for det selvbetjente bibliotek i hverdagene, da vi der kan sikre den nødvendige rengøring i forebyggelsen af smitte med covid-19.

Selvbetjening i morgentimerne på børnebiblioteket

Børnebiblioteket på Hovedbiblioteket vil dog kun være selvbetjent kl. 8.00 til 10.00 om morgenen. Derudover er der naturligvis betjening som vanligt - også i børnebiblioteket - hvor I er meget velkommen til at kigge forbi og låne bøger.

Stadig samme gældende restriktioner

Når du er på biblioteket, er det de samme restriktioner, der er gældende som hidtil og det betyder, at du er velkommen til at låne og aflevere materialer samt læse avis og benytte pc’erne.

Husk at holde god afstand og spritte af.

I takt med at vi åbner op for åbent bibliotek, lukker vi igen for aflevering via brevsprækker og postkasser på vores biblioteker. Det sker allerede i løbet af uge 32.

Få svar på eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål, har vi samlet de mest gængse af dem i vores FAQ. Her kan du også få et overblik over de gældende betjenings- og telefontider.

Se spørgsmål og svar