Væggerløse Bibliotek på sin nuværende placering

Væggerløse Bibliotek gør klar til flytning

09.11.18
På mandag den 12. november lukker børnebiblioteket og ugen efter resten af biblioteket

Allerede på mandag den 12. november lukker børnebiblioteket på Væggerløse Bibliotek. Det vil med andre ord sige, at fra på mandag vil det ikke være muligt at låne børnematerialer i Væggerløse.

Ugen efter – tirsdag den 20. november – lukker biblioteket og Borgerservice. I hvert fald for en kort bemærkning. Sidste år blev det nemlig vedtaget, at biblioteket flytter ind i byens hus på Sydfalster Skole.

Grunden til, at vi lukker børnebiblioteket en uge før, er, at materialerne i børnebiblioteket skal samkøres med skolens materialer og det er et kæmpe arbejde, der tager tid.

Åbner i nye omgivelser i december
Selve processen med at flytte biblioteket til sin nye placering bliver derimod kort og effektiv. Allerede torsdag den 20. december åbner vi biblioteket igen i de nye omgivelser med en fin officiel åbning i biblioteket kl. 13 til 17.

Åbningstiderne bliver der umiddelbart ikke ændret på, ligesom der fortsat også vil være åbent bibliotek for vores lånere i de nye lokaler.

Stadig muligt at aflevere og afhente materialer
Mens flytningen står på, kan du stadig aflevere og hente reserverede materialer samt læse dagens aviser i den selvbetjente åbningstid kl. 7 til 22.

Borgerservice klar i det nye år
Borgerservice i Væggerløse står klar i det nye år. Indtil da henvises borgerne til at benytte Borgerservice på Hovedbiblioteket eller kontakte Callcenteret telefonisk på 5473 1000.

Borgerservice glæder sig til at åbne op med et helt nyt og forbedret tilbud i Væggerløse i starten af det nye år.