Rb digital - digitale magasiner
Rb digital - digitale magasiner

Digitale magasiner i massevis - lige til ferien

15.06.18
Med rb digital er det nemt at fylde tabletten med alverdens populære magasiner før rejsen

Sommeren står for døren. Hængekøjen venter. Kufferten er klar til at blive fyldt med sommertøj, solcreme og ferielæsning fra biblioteket. Med rb digital er det nemt også at fylde tabletten med godt læsestof før rejsen, så kufferten ikke bliver for tung.

Her finder du en masse populære magasiner inden for en bred vifte af emner. Hvad er du vild med? Rb digital byder på alt lige fra:

Mode
Indretning
Madlavning
Rejser
Sundhed og fitness
Business
Gadgets
og meget, meget andet!

Savner du inspiration fra det store udland og måske inspiration til nye rejsemål, så kig med i de lækre magasiner i rb digital. Drøm dig væk til eksotiske rejsemål med Lonely Planet Traveller. Koralrev. Dybblåt vand. Snorkelferie måske?

I magasinet ”Practical motorhome” kan du lige nu læse beretningen ”Going wild in wales” eller læse om hvordan det er at tage sine kæledyr med på rejsen i et mobilhome.

I magasinet ”Taste and travel” kan du komme på verdensrundtur med dine smagssanser: Læse om New Zealand som vinland, eller komme med til ”Food day” i Canada. Billederne er flotte og bjergtagende. Man kan nemt lade sig rive med.

På rb digital er magasinerne klar til download. Du får gratis adgang med dit bibliotekslogin - så bliver det ikke nemmere.

Læs mere om rb digital og om, hvordan du opretter dig som bruger

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek. Redigeret af Guldborgsund-bibliotekerne