For at skærpe din sikkerhed, når du bruger vores computere på Hovedbiblioteket, genstarter computeren automatisk efter 30 minutter, hvis der IKKE er nogen aktivitet på pc'en

Nu genstarter bruger-pc'erne automatisk ved inaktivitet

28.08.19
VI skærper sikkerheden på computerne

For at skærpe din sikkerhed, når du bruger vores computere på Hovedbiblioteket, genstarter computeren automatisk efter 30 minutter, hvis der IKKE er nogen aktivitet på pc'en. Eventuelt gemt data på pc'en bliver automatisk slettet.

Brug "ryd op"-knappen

Når du er færdig med at bruge en af vores computere, skal du desuden huske at trykke på den røde ”ryd op”-knap - på den måde sikre du, at al personlig data bliver fjernet fra pc'en, og derfor ikke kan ses af andre, der bruger pc'en efter dig.

Planen er, at programmet også bliver installeret på vores bruger-pc'ere på alle vores lokalbiblioteker.