Kvinde med mundbind

Opdatering i forhold til Covid-19

28.10.20
Fra torsdag den 29. oktober skal du bære mundbind på Bibliotek & Borgerservice

I fredags meldte regeringen nye restriktioner ud i forbindelse med Covid-19. Dem følger vi naturligvis også på Bibliotek & Borgerservice, hvor vi på biblioteket er underlagt Kulturministeriets retningslinjer og derfor er følgende gældende fra i dag, mandag den 26. oktober:

  • Ved siddende arrangementer med retning mod en scene eller lærred må vi stadig gerne afholde vores arrangementer med det nuværende deltagerantal, så længe afstandskravet overholdes
     
  • Der må max være ti personer ved møder som fx læseklubber med front mod hinanden. Dette gælder også arrangementer i FabLab. Overstiger antallet 10 personer, må vi derfor aflyse eller gentænke afholdelsen af mødet

Har du booket billet til et arrangement eller er du tilmeldt en læseklub, der viser sig umulig at gennemføre efter gældende restriktioner, får du direkte besked.

Mundbind påkrævet fra 29. oktober

Fra på torsdag den 29. oktober vil følgende desuden være gældende:

  • Du skal bære mundbind, når du besøger Borgerservice, biblioteket og FabLab eller deltager i et arrangement på biblioteket, med mindre du af helbredsmæssige årsager er undtaget for at bære mundbind og/eller visir.

Vi tager naturligvis alle forbehold for at sikre, at det er sikkert at komme på biblioteket og deltage i vores arrangementer.

Har du spørgsmål, har vi samlet de mest gængse af slagsen her

Tags