Sæt dine reserveringer på pause i sommerferien, så du ikke misser bøger, du har glædet dig til.

Sæt dine reserveringer på pause i sommerferien

28.06.19
Undgå at miste din plads i køen til de efterspurgte bøger

Du kender det sikkert: du nyder ferien og ser frem til et par uger langt væk fra Guldborgsund - og så tikker der en sms ind: den bog, som du har ventet med længsel på, er kommet hjem og står nu klar til afhentning… de næste syv dage. Ikke nemt, hvis du sidder ved poolen i Sydfrankrig?

Behold din plads i reserveringskøen

Hvis du sætter dine reserveringer på pause, mens du holder ferie, bliver de ikke aktiveret, i den periode du er fraværende.

Det vil sige: hvis du står som nummer 1 på listen over reserveringer til "Det gyldne bur" af Camilla Läckberg, bliver du stående der, indtil du er hjemme igen. Først dér, bliver bogen taget fra til afhentning til dig. Du bibeholder din plads i reserveringskøen og rykker ikke længere ned.

Sådan gør du

Du kan selv sætte reserveringerne på pause via hjemmesiden.

  •     Log ind på guldbib.dk med dit cpr.nummer/lånernummer og din pinkode
  •     Klik på "Min konto"
  •     Klik  på "Redigér brugerprofil"
  •     Udfyld start- og slutdato for din ferie
  •     Klik "Gem"  

 

OBS! Hvis biblioteket modtager fjernlån til dig i ferieperioden, bliver de sendt retur og du skal bestille igen.

Du kan også ringe til os på Hovedbiblioteket på tlf. 5473 1600, så hjælper vi dig gerne med at sætte pause på dine reserveringer.

Kig gerne ind til os på et af vores biblioteker, og tank op med gode bøger før ferien. Husk også at lydbøger/e-bøger frit kan downloades fra Ereolen - og så fylder de ikke i din rejsekuffert.