Biblioteksklubben

Meld dig ind i Biblioteksklubben og få masser af fordele

Vil du gerne have mere ud af dit bibliotek, er Biblioteksklubben helt sikkert noget for dig. Medlemskabet er gratis og som medlem får du en lang række fordele. Blandt andet en gratis mulepose og invitation til eksklusive arrangementer både på bibliotekerne, men også udflugter til forskellige kulturinstitutioner. Desuden er Biblioteksklubben en oplagt mulighed for socialt samvær.

Hvem kan blive medlem?

Alle der er fyldt 18 år, er oprettet som låner på biblioteket og har en e-mailadresse kan blive medlem. Du kan melde dig ind på dit lokale bibliotek eller ved at udfylde tilmeldingen, som du finder i menuen til venstre.

Tilmeld dig Biblioteksklubben

Når du har meldt dig ind

Inden for fem hverdage efter at du har meldt dig ind i Biblioteksklubben, modtager du en velkomstmail (ved helligdage og skoleferier, kan der gå lidt længere tid). Her står blandt andet, at du skal huske at hente dit medlemskort på det bibliotek, du har valgt som afhentningsbibliotek. Har du har meldt dig ind ved personligt fremmøde og allerede har fået kortet ved indmeldelsen, kan du selvfølgelig se bort fra dette.

Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve en gang om måneden - er der noget ekstra spændende på bedding, sender vi nogle gange et ekstra et omkring midt i måneden.

Persondataforordningen

De persondata, som du oplyser i forbindelse med indmeldelse i Biblioteksklubben, behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen.

Du kan til enhver tid bliver slettet som medlem. Meddelelser om ændringer (fx ny e-mailadresse) og ønske om at blive slettet sendes til nyfac@guldborgsund.dk