Kogebog med retter der indeholder insekter. Bl.a. Buffalo-orme, voksmøllelarver, melorme og græshopper. Desuden indeholder bogen kapitler om forskellige aspekter ved entomofagi (at spise insekter). Fra gennemgang af næringsindhold og andre fakta omkring insekter kontra oksekød - til spisevaners udvikling over tid og erfaringer med folks første insektsmagning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
ISBN
9788793430143
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
120 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Sproget er meget beskrivende og bogen fremstår teksttung i layout og formulering. Bogen er et øjebliksbillede af den nuværende situation angående insekter som mad, og en del af...