Kogebog med enkle sommeropskrifter der tager udgangspunkt i Læsøs gastronomiske skatkammer. Opskrifter på alt lige fra hvordan man koger en kartoffel og en jomfruhummer til knust kartoffelsalat eller rabarberlagkage. Med råvareinformationer og fortællinger om leverandørerne
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Frugter og bær - og andre søde sager ; Frisk fisk ; Skønne skalddyr ; Kød ; Brød og bag ; Grønt ; Gastronomisk opblomstring på Læsø ; Morgenstund...
ISBN
9788793679344
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
152 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen har et flot layout og man fornemmer sommeren og Læsøs smukke natur igennem billederne. Opskrifterne er simple og alle kan være med...