Om de bær, planter og svampe man finder i naturen, og som gratis kan bruges til at eksperimentere i køkkenet med
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Svampe ; Planter ; Bær ; Forretter og hovedretter ; Bagværk og desserter ; Marinader, drikke og syltede lækkerier ; Tilbehør...
Originaltitel
Naturkokboken
ISBN
9788740605181
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
137 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Som amatørgastronom og er jeg glad for bogens indgangsvinkel, da det er en kombination der fungerer godt og er oppe i tiden. Skovtur og senere fouragering - "what's not to like"...