Om bacon i vid forstand: som råvare, smagsoplevelse af forskellige slags bacon, metoder til røgning, saltning og modning samt en lang række opskrifter
Emneord
bacon
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Baconista på fuld tid ; Definitionen og smagsoplevelsen af bacon ; Grisen ; Forædling ; Bliv baconista ; Klassiske og finurlige baconvarianter ; Bacon - en sanselig...
ISBN
9788797074800
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
320 sider
Forlag
Baconista
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Jeg er meget glad for gastronomi og er bestemt ikke blevet skuffet over denne bog; jeg er nærmere blevet inspireret og en del klogere. Bogens "teoretiske" del er velskrevet og...