Hjælp til lektier og opgaver

Lektiercafeer, online lektiehjælp og hjælp til opgaven - du finder det hele her

På Hovedbiblioteket har vi Lektiecafé for unge og voksne – børn er også velkomne. Lektiecaféen betjenes af frivillige, som hjælper elever fra ungdomsuddannelserne, kursister fra Sprogskolen, studerende på f.eks. VUC og SOSU, men også elever fra folkeskolen, hvis skolens eget tilbud ønskes suppleret med vores lektiehjælp. Vi hjælper også med at forstå og besvare breve fra fx offentlige myndigheder.

MANDAG
KL. 13.30-16.30

TORSDAG
KL. 13.30-16.30

I lektiecaféen kan du få hjælp til dansk, engelsk og andre almindelige skolefag. De frivillige hjælpere har forskellige kompetencer og møder efter skiftende vagtplan. Derfor kan du ikke altid regne med at møde en hjælper, der f.eks. er ekspert i matematik/fysik/kemi.

OBS! Lektiecaféen holder lukket i skoleferierne.

Kontaktperson på Projekt Lektiehjælp:
Bibliotekar Annemette Schønberg Johnsen, Hovedbiblioteket, tlf: 5473 1678, e-mail: MSJO@guldborgsund.dk

Lektier Online
"Lektier Online" er et tilbud om lektiehjælp til alle børn og unge i 6. til 10. klasse. For at komme i gang, skal du oprette et login på www.lektieronline.dk, logge dig på og bum, så er du i gang! Her får du kontakt til en lektiehjælper online, hvor I skriver og kommunikerer sammen om lektierne. Det er let at bruge og du kan få op til 30-45 min. lektiehjælp med en lektiehjælper pr. gang. Når du har brugt din tid, kan du stille dig i kø igen, hvis du har brug for mere hjælp.

Åbningstiderne er mandage, tirsdage, onsdage, torsdage kl. 16-20 og søndage kl. 17-20.

Besøg Lektier Online

Hjælp til din opgave
Er du i gang med et projekt eller en opgave, eller skal du måske til det, så er der god hjælp at hente på www.skrivOpgave.kk.dk. Her kan du hente gode råd om alt fra emnevalg til, hvordan du laver en problemformulering, finder og vurderer materiale og laver en litteraturliste.

Besøg skrivOpgave