Inspiration til hvordan man kan omdanne f. eks. kartoffelskræller, citrusskræller og æbleskrog til velsmagende retter og dermed undgå madspild. Med opskrifter på bl.a. marmelade, pesto, chips og salater
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
ISBN
9788793430181
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2018)
Omfang
192 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Suppe på en pølsepind
Med bæredygtighed og stigende fødevarepriser er det blevet en dyd at få ’noget’ ud af ’ingenting’.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er en genial bog til udnyttelse af hele råvaren, og den følger tidens trend om at mindske madspildet. De fleste idéer til udnyttelse af hele grøntsagen m.v. er godt tænkt,...