Opskrifter på de bedste danske klassikere fra kagebordet samt tips til hemmelige ingredienser, der gør desserterne mindeværdige. Til alle med en sød tand, fornemmelse for råvarer og lyst til at gøre sig umage i kagekøkkenet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.12 (Bagning)
Bidrag af
ISBN
9788773390733
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2021)
Omfang
235 sider
Forlag
Grønningen 1
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Fastelavnsbolle-forkælelse
Ingen grund til ballade! Tiden er kommet til mundvandsfremkaldende fastelavnsboller.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Kærlige beskrivelser af en "blid og blød" trifli eller en "svuppet" brunsvigerdej vækker lækkersulten, og det er inspirerende med MH's forfinede opskrifter som citronfromage på...