Børn og forældre

På børnebiblioteket kan børnene læse, lege, høre musik og historier, spille dukketeater, være kreativ og se børneteater. Vi har også masser af bøger, film, musik og spil, som I kan låne med hjem

Børnene keder sig sjældent på børnebiblioteket. De kan lege på legeskibet, spille teater for hinanden eller muntre sig med legetøjet. Der er også altid tid og materialer til at tegne en fin tegning, lave et puslespil, spille et spil eller læse en god bog - vi har masser af dem og noget for en hver smag og alder. De større børn udfordrer gerne hinanden i elektroniske spil på fx Wii'en eller på pc'en. Skal børnene lave skoleopgaver, er der også rig mulighed for at søge på pc'erne.

Boggave til alle børn
Når dit barn fylder tre år, modtager I et fødselsdagskort med en invitation til at besøge jeres lokale børnebibliotek. Her kan I hente boggaven og hilse på børnebibliotekaren. Dit barn kan også få lavet et lånerkort og gå på opdagelse blandt børnebibliotekets mange skatte.

Lånerkort
Børn og unge under 15 år kan få et lånerkort, når en af forældrene/værgerne har underskrevet en indmeldelsesblanket. Husk at tage barnets sygesikringskort med. Du kan bruge lånerkortet på alle Guldborgsund-bibliotekerne.