Ebook Central - udenlandske fagbøger

Med Ebook Central giver Guldborgsund-bibliotekerne dig mulighed for at gå på opdagelse i mere end 32.000 engelsksprogede e-bøger i fuldtekst inden for alle fagområder - primært fra engelske og amerikanske forlag

Ebook Central indeholder mere end 32.000 engelsksprogede e-bøger i fuldtekst inden for alle fagområder og primært fra engelske og amerikanske forlag. 

Der kan søges på tværs af alle bøger og det er muligt at downloade tekstafsnit i pdf-format eller printe et antal sider pr. brugersession.

Det er  muligt at downloade max. 10 bøger i 14 dage ved hjælp af forskellige programmer alt efter hvilken enhed du bruger.

I hjælpefunktionen i øverste højre hjørne kan du læse om hvordan du downloader og hvilke begrænsninger der findes. Et personligt login opretter du under "Sign in" - også i øverst højre hjørne.

Det er muligt at oprette en personlig bookshelf, hvor du blandt andet kan lave noter og highlights. ”Bookshelf” er din egen bogreol, hvor du kan oprette links til udvalgte kapitler, indsættes noter m.v. For at anvende ”Bookshelf” skal du oprette en profil med login og password. Denne profil bruges også i forbindelse med download af bøger og pdf-filer. - Her finder du en lynguide til anvendelse af "Bookshelf".

Få adgang til Ebook Central

Introfilm til Ebook Central