Sådan booker du billet

Du kan købe og booke billetter til alle vores arrangementer her på hjemmesiden. Husk at printe dine billetter og medbringe dem til arrangementet

På alle vores biblioteker har vi masser af spændende arrangementer for både børn, unge og voksne året rundt. Du kan booke og købe billetter til dem alle her på hjemmesiden. Linket til køb eller booking af billetter finder du under omtalen af det pågældende arrangement under Arrangementer.

Online billetsalget tilbydes i samarbejde med billetfirmaet Place2Book.

Hvornår åbner billetsalget?
Billetsalget til alle vores voksenarrangementer åbner kort tid efter det nye program ligger klar. Følg løbende med her på hjemmesiden, eller tilmeld dig vores Biblioteksklub - så får du direkte besked om, hvornår billetterne sættes til salg, forkøbsret og rabat på udvalgte arrangementer.

Du kan som hovedregel købe mellem fire og otte billetter pr. ekspedition til voksenarrangementerne. Er der medlemsrabat på arrangementet, kan du dog kun købe én billet pr. arrangement, da medlemsskabet af Biblioteksklubben er personligt. Billetter til voksenarrangementer kan købes på nettet indtil en time før arrangementet begynder. Er der ledige billetter til overs, kan du købe dem kontant i døren (vi tager ikke kreditkort men tager gerne MobilePay).

Billetbooking til børnearrangementer åbner typisk 30 dage før arrangementet finder sted. Datoen finder du under beskrivelsen af arrangementet sammen med linket til billetkøb. Billetter til forestillinger for børn er gratis og du kan som hovedregel bestille fire billetter pr. ekspedition. Til de fleste arrangementer kræves også billet til voksne. Det er kun muligt at medtage én voksen pr. barn. Husk at overholde de oplyste aldersgrænser. Onlinebooking af billet til børnearrangementer lukker en time før, arrrangementet starter.

Hvordan køber jeg billetter?
Inden du går i gang med at købe billet, er det en god ide at have dine kreditkortoplysninger parat.  Du har ca. 10. minutter til at gennemføre købet, før billetten går videre til en anden.
Klik på Køb Billet / Tilmelding under det pågældende arrangement og følg vejledningen på skærmen.

Alle køb online foregår ved brug af kreditkort. Du kan anvende følgende kort til betaling: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express og JBC. Du kan ikke udføre bankoverførsler eller lignende.

BEMÆRK: Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten; Du kan altså ikke få dine penge refunderet for billetterne. Undtagen hvis vi aflyser /ændrer dato. Så refunderer vi selvfølgelig billetprisen.

Hvordan leveres billetterne?
Du modtager din billet på e-mail som vedhæftet dokument. Husk, at du skal udskrive og medbringe billetten til arrangementet som bevis for dit køb.
BEMÆRK: Du skal printe alle sider, da hver billet/side har sit eget deltagernavn og sin unikke stregkode.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager billetterne?
Hvis du ikke efter kort tid har modtaget dine billetter, kan du undersøge om dit spamfilter blokerer for mails sendt fra no-reply(snabela)place2book.com.
Du kan også kontakte Guldborgsund-bibliotekerne for at få os til at gensende e-mailen med dine billet.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har adgang til internet og printer?
Har du ikke mulighed for at printe din billet hjemmefra, kan du  købe billetter kontant på Guldborgsund-bibliotekerne i vores betjente åbningstid. Du kan ikke bestille billetter pr. telefon. Du har dog mulighed for at tilmelde dig vores IT-kurser på telefon  54 73 16 00. Du skal oplyse dit fulde navn og adresse ved telefontilmeldingen. Husk at medbringe fuldgyldigt ID, når du kommer på kurset. Det skal du fremvise til underviseren inden kursets begyndelse.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min billet?
Du kan ikke deltage i voksen- og børnearrangementer uden fremvisning af den printede billet, så husk billetten.

Hvordan behandles mine personlige data?
De personlige data, som du indtaster i forbindelse med et køb er Place2book ApS eneindehaver af, og ingen af disse data videregives eller videresælges til tredjepart. Dine data vil altid være synlige for biblioteket, så vi har mulighed for at kontakte dig vedrørende eventuel aflysning, flytning eller andre vigtige detaljer vedrørende dit køb.

Dine personlige data er omfattet af loven om behandling af personoplysninger, og Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes. Se mere på www.datatilsynet.dk.