Ordblinde arrangement

30.09.22
Ordblinde-arrangement i samarbejde med Læsevejledernetværket i Guldborgsund kommune, VUC, Nota og Guldborgsund bibliotekerne mandag den 3. oktober, kl. 16.00 - 19.00 på Sophieskolen i Nykøbing F

Vi glæder os til igen i år at deltage i en spændende aften med fokus på Ordblindhed.

 

I samarbejde med Læsevejledernetværket i Guldborgsund kommune, VUC, Nota og Guldborgsund bibliotekerne er der mulighed for at deltage i en spændende eftermiddag/aften på Sophieskolen'

Hvornår: mandag d. 3. oktober kl. 16.00 -19.00  Hvor: Sophieskolen, Merkurs Plads 4, 4800

Kl. 16.00 - 17.00       Nota, Hovedbiblioteket og VUC - besøgsstande

“ På VUC´s stand vil det være muligt at høre om forløb som - digitale hjælpemidler til forældre af ordblinde børn. Og det at være eller have mistanke om at være ordblind som voksen og forældre.” 

”På Notas stand vil man kunne få svar på eventuelle spørgsmål om Nota – både i forhold hvad vi tilbyder i forhold til elever i grundskolen og i forhold til vores biblioteksdel. Man vil også kunne quizze i forhold til sin viden om Nota – der vil være en præmie på højkant.”

På Hovedbibliotekets stand vil vi præsentere nogen af de tilbud der findes på biblioteket både de fysiske og digitale, samt reklamere for de arrangementer som løbende bliver planlagt. Især websiden boogie.dk vil vi gerne vise. Med Buggi er det enkelt at finde en bog, der passer til smag og humør.”

Kl. 17.00 - 17.30       Sandwich og vand

Kl. 17.30 – 18.45      Jesper Sehested foredrag

Se mere om Jesper Sehested på hans hjemmeside.

 

Efter foredraget er der mulighed for at tale med deltagerne.

På Sophieskolen:
Merkurs Plads 4 i Nykøbing F, 3. oktober 16.00 - 19.00

Tilmeldingen til arrangementet er gennem læsevejlederne på folkeskolerne i Guldborgsund