Tilmeld dig nyhedsbrevet Nyt på hylderne og få info om de nyeste materialer i din indbakke

Få besked om nye materialer i din indbakke

31.08.20
Tag et kig på vores nye inspirationssektion, hvor du udover at tilmelde dig nyhedsbrevet, finder masser af inspiration

Holder du også altid øje med, hvornår den nyeste litteratur og musik eller de nyeste film og spil lander på biblioteket?

Så er der godt nyt til dig. Fremover kan du nemlig tilmelde sig nyhedsbrevet ”Nyt på hylderne” under vores i øvrigt helt nye inspirationssektion på vores hjemmeside.

Du vælger selv

Her vælger du helt selv, hvilke materialer og genrer du gerne vil have mails omkring, når der kommer nye hjem.

Vi har samlet et større udvalg af vores nyeste indkøbte materialer i en oversigt og du kan krydse lige så mange kategorier af, som du ønsker.

Tilmeld dig Nyt på hylderne

Plads til forslag

Det er ikke en komplet liste, men vi bestræber os på, at udvalget af kategorier er relevante for dig. I den sammenhæng vil vi selvfølgelig gerne have forslag fra dig via vores kontaktformular, hvis du synes, at der er kategorier, der mangler. Det betyder samtidig, at der derfor kan forekomme ændringer i udvalget på listen.

Gå til kontaktformularen

Nyhedsbrev hver mandag

Systemet sender automatisk nyhedsbrevet hver mandag med materialer fra de foregående syv dage. Via nyhedsbrevet kan du klikke dig ind på materialerne, læse mere om dem og reservere dem.

Er der ikke kommet nye materialer i de kategorier, du er interesserede i, modtager du blot ikke noget nyhedsbrev den pågældende mandag.

Ny inspirationssektion

På den nye inspirationssektion finder du desuden masser af aktuelle artikler og anmeldelser fra bibliotekarer fra hele landet og tonsvis af inspiration til din læsning uanset, hvad du er til.

Tag et kig på inspirationssektionen